Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Be!Creative | Join the first organized creative group in Thessaloniki

Στην προηγούμενη ανάρτηση μας σας προσκαλέσαμε στην παρουσίαση της δράσης CREATIVITY FOR.TH, η οποία μόλις ξεκίνησε και έχει στόχο την ενίσχυση της δημιουργικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης!

Πρώτη, από τις 9 δράσεις του CREATIVITY FOR.TH είναι η Πιλοτική Χαρτογράφηση της Δημιουργικής Οικονομίας που εδράζεται στο Παλαιό Εμπορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης με δυνατότητα επέκτασης της για όλη την πόλη και η δημιουργία Δυναμικού Ψηφιακού Χάρτη με πολλαπλά εργαλεία ψηφιακής προβολής και δικτύωσης των δημιουργών.

Η Πιλοτική αυτή Χαρτογράφηση πραγματοποιείται ήδη μέσω της συμπλήρωσης ενός σύντομου ερωτηματολογίου (3 λεπτά το χρονομέτρησα προσωπικά!). Περιττό να τονίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές. Η συμπλήρωση των πιο προσωπικών ερωτήσεων έχουν στόχο το να σχεδιαστούν όσο το δυνατόν σε βάθος και με επιστημονικό τρόπο οι επερχόμενες δράσεις και τα απαραίτητα εργαλεία για την υποστήριξη της δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη.

 "Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού χώρου που θα ενσωματώνει τα βασικά στοιχεία μιας δημιουργικής κοινότητας, προβάλλοντας και προωθώντας την πόλη και τους δημιουργούς της. Μέσω του Be!Creative προσβλέπουμε στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας των "χαρτογραφημένων" δημιουργικών επαγελματιών καθώς και των δυνητικών συνεργασιών μεταξύ τους."

 Το CREATIVITY FOR.TH τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από το Creativity Platform και το ΔΥΝΑΜΟ project-space.

Κάντε, λοιπόν, κλικ ΕΔΩ και μπείτε στο χάρτη!




P.S. από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε όλο το info kit του CREATIVITY FOR.TH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου